top of page

FAQ. Aici afli totul despre casele din lemn masiv

Am selectat o lista cu întrebările care ne-au fost adresate de-a lungul timpului de către cei interesați de casele produse de noi, pentru a facilita procesul de documentare prealabil deciziei de a construi o casă din lemn masiv. Știm că sursele de informare corecte pe aceasta temă sunt destul de limitate și de aceea dorim să contribuim la informarea pe aceasta temă oferind răspunsuri documentate din activitatea noastră de profesioniști ai domeniului.


*Lista va fi actualizata permanent.




1. Ce diferență este intre casele din lemn masiv și alte case din lemn?

Casele din lemn masiv sunt confundate frecvent cu casele pe structură de lemn (denumite în majoritatea cazurilor tot case “din lemn”). Casele din lemn masiv au pereții integral și exclusiv construiți din lemn (bușteni întregi sau prisme rectangulare obținute din bușteni întregi) Casele pe structură de lemn se construiesc pe un cadru din cherestea de diferite dimensiuni, acest cadru fiind ulterior umplut cu materiale izolatoare, vată minerală și acoperit pe fețele interioare și exterioare de lambriuri, plăci OSB și adăugând finisaje ca tencuieli, vopsele lavabile, etc.

2. Sunt casele din lemn masiv o variantă economică de construcție?

3. Care este prețul pe metru pătrat al unei case din lemn masiv?

4. Care sunt elementele principale care pot influenta prețul calculat al construcției din lemn masiv și care țin de proiectul pe care dorim să îl realizam?

5. Care sunt informațiile pe care trebuie să le pun la dispoziția echipei Case Lemn Bernard în vederea obținerii unei cotații de prêt pentru un proiect personalizat?

6. În cazul colaborării cu societatea Case Lemn Bernard ce lucrări rămân în grija beneficiarului/nu sunt furnizate de societate?

7. Care este timpul estimat de producție pentru o casă din lemn masiv?

8. Care este timpul necesar montajului unei case din lemn masiv?
















92 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page