top of page

suntem producatori

Avem tehnologia, stăpânim tehnica

O echipa cu 20 de ani de experienta

 

Casele din grinzi masive de lemn de rășinoase oferă un mediu de locuit sănătos și ecologic la fel ca cele din bușteni rotunzi. In functie de zona amplasării peretii se realizeaza cu grosimi cuprinse intre 7 si 19 cm.

Spre deosebire de casele din bușteni, casele din grinzi nu se preasamblează la fabrică pentru a se proteja elementele de posibile vătămări în urma asamblării /dezasamblării repetate.   

Grinzile rectangulare masive sunt alegerea celor care preferă rigoarea și precizia contururilor și a liniilor. Pereții casei sunt drepți, spre deosebire de cei ai caselor din bușteni, ceea ce facilitează designul interior. 

Casele din grinzi masive necesita un timp de montaj mult mai scurt decat cele din busteni. Montajul lor este asemanator unui joc de Lego®. 

Grinzile sunt prelucrate în vederea obținerii traseelor de îmbinare și a chertărilor de capete. Elementele astfel obținute sunt debitate la lungimea din proiect, numerotate și pregătite pentru montaj. 

Odată cu alegerea unei case din lemn masiv alegeți un mediu sănătos pentru locuit,  un material de construcție regenerabil și contribuiți semnificativ la reducerea amprentei de carbon. 

FIECARE CASĂ ARE O POVESTE

Inspiră-te din poveștile caselor noastre

Exemplu de montaj casă grinzi
bottom of page